Kjelsås Beachhåndballskoler uke 25 og 26

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 22. Apr 2021


Info om beachhåndballskoler Kjelsås håndball
Vi ser/hører at det er et behov for organisert aktivitet utenfor fellesferien. Av den grunn har vi også i år lagt oss i selen og laget arrangementer for beachhåndballskoler i ukene 25 og 26. I fjor hadde vi 160 deltagere i sving i disse to ukene. Tilbakemeldingene var overveldende positive og vi satser på at det blir like givende og lærerik også i 2021. Det er viktig å påpeke at alle beachhåndballskolene vil bli arrangert under de på det tidspunktets gjeldende retningslinjer med tanke på smittevern. Siden aktiviteten er utendørs og med marginal kontakt satser vi på at disse arrangementene kan arrangeres med kontakt i 2021, som de også ble i 2020.

Beachhåndballskoler
Bakgrunnen for at vi velger å arrangere beachhåndbalskoler fremfor håndballskoler er fordi det er mye lettere å opprettholde smittevernstiltak utendørs. Uteidrett anses som mindre smittefarlig enn innendørs idrett. Det er også mye mindre kroppskontakt i beachhåndball enn i ordinær håndball. Ikke minst så er beachhåndball veldig gøy og en super aktivitet vår og sommer i Norge.

Ledige plasser (oppdatert 12.04.21 kl. 12:00)
Beach uke 25 for 0809: 28 stk påmeldt, 32 ledige plasser
Beach uke 25 for 0607: 33 stk påmeldt, 27 ledige plasser

Beach uke 26 for 0809: 27 stk påmeldt, 33 ledige plasser
Beach uke 26 for 0607: 21 stk påmeldt, 39 Ledige plasser

Påmelding og informasjon
Uke 25 for 2008 og 2009 https://www.deltager.no/event/beachhandballskole_uke_25_for_08_og_09#init 

Uke 26 for 2008 og 2009 https://www.deltager.no/event/beachhandballskole_uke_26_for_08_og_09#init   

Uke 25 for 2006 og 2007 https://www.deltager.no/event/beachhandballskole_uke_25_for_06_og_07#init  

Uke 26 for 2006 og 2007 https://www.deltager.no/event/beachhandballskole_uke_26_for_06_og_07#init


Økonomi
Beachhåndballskolen koster 900 per deltager. Vi har denne gangen valgt at det kun betales et lite depositum (300) for å melde dere på beachhåndballskolene, resten av summen vil bli fakturert i etterkant av skolen. Vi har også prøvd å presse prisene ned, så det skal bli overkommelig å delta. Vi gjør ikke dette primært for å tjene mer penger, men fordi vi ser at det etterspørres tilbud for barna i perioden mange skal jobbe utenfor fellesferie. Innbetalt beløp vil selvsagt bli betalt tilbake om det viser seg at vi ikke får arrangert skolene. Enten pga covid 19 eller om det mot formodning skulle bli for få deltagere.

Instruktører
Hovedansvarlig for beachhåndballskolene er Anders Holand Pettersen. Anders er landslagstrener for beachherrene. Instruktørene som bli ansatt har god erfaring med beachhåndball og vil ha god kunnskap for å videreformidle denne kunnskapen til utøverne.

Antall deltagere for å kunne arrangere
Vi vil arrangere per uke om beachhåndballskole om vi passerer 15 påmeldte deltagere. Dette så vi har nok utøvere til en god treningsgruppe.

Er familien
rammet av situasjonen vi er i og trenger støtte til at barna skal kunne være med på aktiviteter i sommer. Ta kontakt så skal vi gjøre det vi kan for å hjelpe til, kontakt Truls på telefon 9010 4343 eller epost post@kjelsaas.no

Velkommen til Beachhåndballskoler


Trenere

Tonni Kjær (Hovedtrener)
Trener og primus motor i Son håndball. Son har et av de største beachhåndballmiljøene i Norge, mye på grunn av Tonni. Tonni er en dyktig og kunnskapsrik beachtrener som jeg tror utøverne vil lære mye av. Tonni vil ha hovedansvaret av trenerne og vil lage det sportslige opplegget sammen med undertegnede,

Ine Grimsrud (Medtrener)
Ine er 20 år gammel og spiller i Rema 1000 ligaen for Aker Topphåndball. I tillegg er hun på beachlandslaget for kvinner som i Juli skal spille mesterskap i Bulgaria. Ine er med andre ord en meget dyktig beachspiller og har også trenererfaring på beachbanen.

Rikke Arnesen (Medtrener)
Rikke er opprinnelig Kjelsåsjente og spilte mye beach i årene hun var spilte her. Hun en av profilene på Romerike Ravnes som spiller i Rema 1000 ligaen (Tidligere Rælingen topphåndball). Rikke har vært med på våre håndballskoler i mange år og er en dyktig instruktør som ungdommen liker.

Linn Usler (Assistenttrener)
Linn er 18 år gammel og er en ivrig beachspiller opprinnelig fra Skedsmo, men som nå spiller i Fjellhammer. Linn var også med i fjor og viste seg som en dyktig trener.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.