Om Kjelsås håndball

Håndballgruppa i Kjelsås har med lag i alle aldre fra mini til senior. Hjemmebanen vår er Kjelsåshallen, men vi trener også i Grefsenhallen og andre haller. Her trener vi, spiller kamper, blir gode med ball og har det gøy sosialt – vil du være med?

For de yngste
Fra 7 års alder begynner vårt håndballtilbud Kjelsås Mini. Dette er vår håndballskole for de yngste spillerne. Mini trener på fredager

kl. 17:15 i Kjelsåshallen. På Mini treningene lærer barna kast og lek med ball, de trener på å spille håndball og lærer å være en del av et lag. De er med på cuper og får premier!

Barnehåndball 3. - 6. klasse (8-12 år)
Fra 8 års alder spilles det seriekamper med årgangen du er en del av. Det er plass til både de som kan håndball fra før og de som vil være med noen treninger for å se om det er gøy. I Kjelsås har vi flere lag som er blant de beste i landet i sin årsklasse – vi er mange, vi har flinke trenere, vi er gode og vi har det gøy!

Ungdomshåndball 7. klasse og eldre
Vi er en av landets beste klubber til å utvikle tal­enter. Vi har de siste tre årene hatt 7 spillere på landslagssamlinger på både jente- og gutteland­slaget. Er du vår neste landslagsspiller?

Felles cup
Hvert år mot slutten av Mai drar alle Kjelsåslag på felles cup til Sandefjord. Dette er en veldig sosial happening hvor det i år var mer enn 600 deltagere fra Kjelsås håndball. Her bor vi på samme skole, har grillfest og spiller håndball i haller i Sandefjordsområdet. Det hele avsluttes med finaler i Jotunhallen for de som er så dyktige at de kommer dit.

Kontakt oss