Spennende avslutning for våre herrelag

Postet av J. Berens den 11. Apr 2024

Vi nærmer oss slutten på håndballsesongen 2023/24
Les status på våre seniorlag i 1.divisjon, 2.divisjon og 3.divisjon.


Kjelsås herrer - 2.div

Før sesongen er ferdig gjenstår bare noen få kamper for våre seniorlag. Kjelsås herrer kjemper hardt for å sikre seg opprykk til 1.divisjon. Herrelaget har kjempet i toppen av 2.divisjon hele sesongen. Den viktige 1.plassen som gir direkte opprykk til 1.div har Kjelsås, Kragerø og HK72 Sande kriget om hele sesongen. Inntil tapet borte mot Sandefjord hadde Kjelsås skjebnen i sine hender. Nå før siste spillrunde er det derimot HK72-Sande som har alt i sine hender. Med 36 poeng ligger de et poeng foran Kjelsås på tabellen og med seier hjemme mot Bærums Verk vil HK72 Sande være vinnere av årets 2.divisjon og klare for 1.divisjon neste år.


Kjelsås herrer møter Haslum 2 i Kjelsåshallen søndag 14:00. Hvis Kjelsås vinner denne kampen og HK72-Sande avgir poeng vil Kjelsås klatre opp til 1.plass på tabellen. Så her er det bare å møte opp i Kjelsåshallen med handball-live på telefonen og støtte gutta på banen!


Kjelsås - Haslum 2. Søndag 14:00 i Kjelsåshallen

HK72 Sande - Bærums verk. Søndag 14:00 i Sandehallen


Kjelsås damer - 1.div

Kjelsås damer imponerte stort da de rykket opp fra 2.divisjon i fjor. Som ventet ble 1.divisjon utrolig tøft. 
Damelaget har lagt ned en fantastisk innsats for klubben i årets 1.divisjon. Selvom vi nå rykker ned til 2.divisjon er vi veldig stolte over det damelaget har fått til. Tre kamper gjenstår før en velfortjent pause.


Glassverket  - Kjelsås. Torsdag 11.04 18:00 i Drammenshallen

Kjelsås - Flint Tønsberg. Søndag 14.04 18:00 i Kjelsåshallen

Utleira - Kjelsås. Lørdag 20.04 - Utleira AB

Kjelsås 2 / Rekrutt - 3.div menn

En kamp gjenstår for Kjelsås 2 i årets 3.divisjon. En uhyre jevn serie, hvor kun fire poeng skiller mellom opp- og nedrykk.

Kjelsås 2 møter BSK og med seier her vil vi sikre plassen i 3.div. Skulle det bli tap vil vi stå i fare for å rykke ned.

Kjelsås 2, Lillestrøm 2, Nordstrand 2 og Bækkelaget kjemper alle om unngå nedrykk før siste serierunde.  


Kjelsås - Bækkelaget Torsdag 11.04 20:45 i Kjelsåshallen

Turnering, 3. divisjon menn - Avd 01, Håndballsesongen 2023/2024 | handball.no


Kjelsås 2 / Rekrutt - 3.div kvinner

Kjelsås 2 har allerede spilt sin siste kamp for sesongen i 3.divisjon. Laget som primært står av juniorspillere har levert varene og sikret plassen i 3.div for neste sesong også. Dette er fin og viktig utviklingsarena for våre rekruttere. Gratulerer til rekrutt jentene og trenerteamet med bra gjennomført sesong. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.