– Vi er gode nok til å slå alle lag

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 6. Sep 2024

Første kamp i seriespillet er rett rundt hjørnet. Hovedtrener Jul Didrik Hvidsten Hansen mener herrelaget kan utfordre opprykk i år også.


I morgen, lørdag 7. september, stiller herrelaget til sesongens første kamp på bortebane på Fjellhamar Arena. Hvidsten Hansen forteller at herrelaget har hatt godt utbytte av treningene så langt, til tross for at de kom noe sent i gang med sesongen.

  Vi har en del studenter som oppholder seg på hjemplassene sine frem til skolestart.
 
 Herrelaget har derfor vært avhengig av å bruke treningsukene de har hatt ekstra godt.

– Gutta har vært ekstremt flinke. Vi har hatt bra trøkk og godt utbytte av alle treningene så langt. Spillergruppa ser ekstremt klar ut, og de gleder seg til å ta fatt på seriespillet.


Utfordrer opprykk

Hvidsten Hansen var trener for juniorguttene i fjor, men har som kjent tatt over rollen som hovedtrener for herrelaget i år. Hovedtreneren er optimistisk med tanke på ny sesong.

Ting ser lyst ut. Jeg vil si at vi må forvente av oss selv og hverandre at vi burde være blant de fire-fem beste lagene i serien.
 
 Men Hvidsten Hansen har også en målsetning som han selv mener muligens kan være noe hårete. 

   Vi kan utfordre opprykk i år også. Vi er gode nok til å slå alle lag, men ikke bedre enn at vi også kan tape mot alle lag om vi ikke er 100 %. Det skal bli spennende å komme i gang med sesongen. Vi er gleder oss og er klare for det som kommer.


Fullt fokus i samme avdeling

Herrelaget, som spiller i 2. divisjon, er i samme avdeling som i fjor.
 
Hva de andre lagene har gjort angående forsterkninger eller mistede spillere, har vi ikke brukt noe energi på. Vi har fullt fokus på det vi holder på med, og har klokketro på at vi kan utfordre alle lag i ligaen.
 
 Likevel trekker Hvidsten Hansen frem en landsdel som kan by på ekstra motstand.

Vi vet erfaringsmessig at lagene fra Sørlandet alltid stiller med gode lag.

 

Forsterket bredde med nye spillere

Hvidsten Hansen forteller at herrelaget har nye spillere i stallen denne sesongen.

Denne sesongen skal bli av det spennende slaget. Vi har fått inn noen nye spillere som funger meget bra i gruppen og som forsterker bredden hos oss. Vi har nå to cupkamper bak oss. De har gått over all forventning. Spillergruppen står bra sammen, og vi har flere konstellasjoner vi kan bruke i år enn tidligere.
 
 Det kan likevel hende at herrelaget får inn enda flere spillere.
 
Vi har litt få bakspillere per dags dato, avslutter Hvidsten Hansen.


Håper på fulle tribuner

Administrativ leder i Kjelsås håndball, Jonathan Berens, håper å se mange blåkledde på tribunen på herrelagets kamper denne sesongen.

– Vi håper på god stemning og gode kamper.

 

 Om man ikke har anleding til å stille på herrelagets første sesongkamp i morgen, lørdag 7. september, kl. 16:00 på Fjellhamar Arena, håper Berens mange tar turen til kampene i Kjelsåshallen.

 

  Frem til jul spiller herrelaget fem kamper på hjemmebane. Første hjemmekamp er søndag 6. oktober kl. 14:00. Det er bare å legge det inn i kalenderen først som sist. 

 

 Full oversikt over herrelagets kamper denne sesongen:

Lag, Kjelsås - MSr 1 | handball.no

 

Artikkel fra Kjelsås & AC



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.