Tommy Furuli fornøyd med seriestarten: – "Vi har forbedringspotensial"

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 6. Sep 2024


Kjelsås-trener Tommy Furuli kan se tilbake på en god start på sesongen etter at laget vant 35-30 i sin første seriekamp mot Selbu. Med to poeng og en solid målfangst er det mye å bygge videre på, men Furuli er klar på at det fortsatt er rom for forbedring.

– "Vi anser pTommy Furulirestasjonen i kampen som bestått, og kan ikke klage på to poeng og 35 scoringer. Samtidig ser vi at vi har et forbedringspotensial i flere faser av spillet, med hovedfokus på hvordan vi løser det etablerte forsvarsspillet og bedre utnyttelse av situasjonspillet i etablert angrep," sier Furuli.

Selv med et godt angrep i serieåpningen, er det tydelig at trenerteamet ikke hviler på laurbærene. Furuli understreker at laget har jobbet hardt på trening i uka som har gått, med mål om å rette opp svakhetene som ble synlige mot Selbu.



Fremover mot Byåsen – tøff motstand venter

Til helgen står Byåsen på motsatt banehalvdel, og Furuli forventer en tøff kamp mot et sterkt lag. Likevel er det en positiv og optimistisk tone hos Kjelsås-treneren før oppgjøret.

– "Vi forventer en vanskelig kamp mot et godt Byåsen. Samtidig ser vi muligheter og gleder oss til å vise hva vi kan," sier han med et smil, og legger til: "Mer vil jeg ikke si."

Det er ingen tvil om at Furuli og hans spillere ser frem til å måle krefter med Byåsen, et lag kjent for å være fysisk sterke og godt organisert. Men med den gode prestasjonen i serieåpningen friskt i minne, er det god grunn til optimisme i Kjelsås-leiren.


Skadesituasjonen gir debutmuligheter

Som det ofte er i begynnelsen av en ny sesong, er skader og forfall en faktor som spiller inn i laguttaket. Kjelsås stiller til kamp uten fire spillere, men Furuli ser det som en mulighet for å gi andre spillere sjansen til å vise seg frem.

– "Vi har to spillere ute med skade som ikke vil rekke kampen. Samtidig har vi mottatt to forfall. Vi stiller likevel et sterkt lag, og får muligheter til å gi sjanser til spillere som banker på døren," forklarer han.

Blant spillerne som vil få muligheten, er Lina Safdari, som står foran sin debut i 2. divisjon. Furuli ser frem til å se henne i aksjon, og understreker viktigheten av å ha en bred tropp når sesongen nå virkelig begynner å rulle.


Klar for kamp – håper på stor støtte fra tribunen

Furuli er tydelig på at støtte fra publikum kan bli avgjørende i helgens kamp, og han håper på mange tilskuere i hallen når Byåsen kommer på besøk.

– "Vi ser med forventning frem til å ta imot Byåsen, og håper å se mange mennesker med blått hjerte i hallen på lørdag som kan støtte oss i kampen om to poeng," avslutter Furuli.

Kampen mot Byåsen blir en spennende test for Kjelsås, som håper å bygge videre på den sterke seriestarten og fortsette å samle poeng tidlig i sesongen.


Artikkel fra Kjelsås håndball. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.