– Mål om direkte opprykk

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 30. Aug 2024

I morgen er det seriestart for Kjelsås håndball sitt damelag i Kjelsåshallen. Hovedtrener Simen Westegaard Larsen og spillerne har forberedt seg godt og har store ambisjoner.

Lørdag 31. august kl. 16:00 møter damelaget Selbu på hjemmebane i Kjelsåshallen. Det er første seriekamp denne sesongen. Forberedelsene har vært gode, og damelaget har ikke ligget på latsiden etter nedrykket til 2. divisjon.
 
 – Vi har kommet fint i gang med treninger, har spilt noen kamper og vært på treningsleir i Danmark. Vi har jobbet mye med struktur og kultur. Jeg føler vi har tatt store steg på disse områdene. Jentene har jobbet svært godt, og vi gleder oss veldig til seriestart, sier Westegaard Larsen.
 

Målsetningen er klar
 Westegaard Larsen tar som kjent fatt på sin tredje sesong som hovedtrener for Kjelsås håndball sitt damelag. Han er tydelig på hvilket mål de har satt seg.
 
 – Vi har satt oss mål om direkte opprykk. Vi ønsker å etablere oss i 1. divisjon.


– Motstand vi ikke vet så mye om
 
Selv om målet er klart, vil damelaget denne sesongen i 2. divisjon møte motstandere de ikke har møtt tidligere. 
 
 – I avdelingen vi har havnet i, kommer vi til å møte motstandere vi ikke vet så mye om. For damelaget vil det bety enda mer reising enn vi er vant til.
 
 Westegaard Larsen er likevel tydelig.
 
 – Vi gleder oss.


Nye spillere i stallen
Hovedtreneren er veldig fornøyd med årets tropp.
 
 – Vi har en stor stamme fra fjoråret. Dessuten har vi noen nye spillere og noen unge Kjelsås-jenter som har tatt steget opp. Vi er veldig fornøyde med årets tropp, avslutter Westegaard Larsen. 


Nysigneringer. Hannah, Mira og Andrea.

Hannah Skei er hentet tilbake fra Aker. Mira Torp, Andrine Dahle og Karoline Conradi er alle løftet opp fra egne rekker. Filippa Pettersson og Mia Viljugrein er begge bakspillere som kommer fra spill i Nit/Hak før denne sesongen. Andrea Skalstad kommer fra Fjellhammer og skal utgjøre målvaktsteamet sammen med Togba. 

Hannah og Mira er skadet og ikke med mot Selbu.



Ta turen til Kjelsåshallen!

Administrativ leder i Kjelsås håndball, Jonathan Berens, håper mange tar turen til Kjelsåshallen i morgen , lørdag 31. august.
 
 – Det blir spennende når damelaget møter Selbu. Kampen begynner kl, 16:00, men møt opp i god tid og gjerne i Kjelsåsfarger. 
 
 Berens forteller at Kjelsås-spillere har gratis inngang, om de stiller med Kjelsås-klær.
 
 Øvrig billettpris er kr 70.  



Tekst: AC & Kjelsås IL


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.