Cupfest i Kjelsåshallen tross NM-exit

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 26. Aug 2024

Kjelsås 23 - 42 Elverum

Børge Lund og Elverum hadde med seg sine beste spillere og supportere til 3.runde i NM i Kjelsåshallen.

Kjelsås ga dem kamp både på banen og tribunen. Taket Ultras og Taiga'n satte virkelig en smekkfull Kjelsåshall i gang.

Simen Sagli fikk æren av å sette inn kampens første scoring. 1-0 til Kjelsås over Elverum.

Kjelsås henger imponerende godt med i første omgang. Takket være iherdig innsats i forsvar, viktige redninger fra Marcus Støen og godt angrepsspill satt opp av Tobias Rustad, er kampens tjue første minutter jevnspilte. Deretter kom en periode der Champions league-erfaringen til Elverum ble mer synlig. Det stod 11-22 til pause.

Andre omgang startet godt og gutta fikk nytt mot. De første sju minuttene i andre omgang holdt vi 3-3 da Ulf Nygaard stod for flere redninger og en kontraball samtidig som Simen Sagli satt en straffe og tre nye mål i perioden. Andre omgang endte 12 – 20, som ga et sluttresultat på 23 - 42

Nysigneringene Herman Furnes og Eskil Volden imponerer med sine henholdsvis 7 og 4 mål. Unggutten Daniel Padin fikk også inn tre frekke mål.

Det skulle hvertfall ikke stå på innsatsen. Forsvarskjempen Mathias Lothe var uheldig og fikk et brudd i en finger i en duell tidlig i kampen. Vi håper han er raskt tilbake og klar for seriestart.

Vi vil takke Taigan og alle Kjelsås supporterne som kom i hallen og skapte en elektrisk stemming.