Tidlig seriefinale (!)

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 29. Jan 2024

-
timer
-
minutter
-
sekunder


Fri inngang på onsdag

Kampstart klokken 20:00

Vi gleder oss til å fylle hallen!


Vi får besøk av KragerøI den kommende seriefinalen møter Kjelsås det hardtsatsende Kragerø-laget. Kjelsås herrer har ambisjon om å oppnå det samme som damelaget vårt lyktes med i fjor - nemlig å rykke opp til 1.divisjon. På onsdag klokken 20:00 er det klart for kamp mellom lagene på 1.plass og 2.plass på tabellen.  Vi forventer 60 intense minutter i Kjelsåshallen.

AI.

Kjelsås herrer er klare til å vise frem sitt beste håndballspill og kjempe for seieren mot Kragerø. Med fri inngang på kampen håper vi å se en fullsatt hall med støtte fra våre lojale supportere. Vår trener Zarko Pejovic har tro på seier og mener at guttene er godt forberedt og motiverte til å vise hva de er laget av. Med en seier i denne seriefinalen vil Kjelsås ta et stort steg mot opprykket til 1. divisjon. Laget består av erfarne spillere og unge talenter som jobber hardt hver eneste trening for å utvikle seg og bli bedre. Kragerø kommer til å bli en tøff motstander, men vi er klare til å gi alt og kjempe for seieren. Kom og støtt Kjelsås herrer i denne viktige kampen - vi trenger all den supporten vi kan få! 

Det blir garantert en spennende kamp der begge lag vil gi alt for seieren. Kom og bli med på å skape en fantastisk atmosfære! 

Grønn tekst by AI. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.