Fryktelig spennende avslutning på årets 2.divisjon

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 4. Mar 2024

Kjelsås kjemper i toppen av 2.divisjon. Etter en ny hjemmeseier mot AK 28 ligger Kjelsås på andreplass bak Kragerø.

Med like mange poeng ligger Kragerø foran på innbyrdes oppgjør. Kjelsås har en mindre kamp spilt og vil med poeng i neste kamp klatre opp til 1.plass som gir direkte opprykk til 2.divisjon,


Kun fem kamper gjenstår i det vi går inn i en veldig spennende sesongavslutning. Neste kamp er allerede på torsdag borte mot Grenland TH. Kampstart 19:00 i Skienshallen.


07.03 - 19:00 Grenland TH - Kjelsås

20.03 - 19:00 Kjelsås - Bærums Verk

03.04 - 20:00 Sandefjord 2 - Kjelsås

07.04 - 18:00 Falk Horten 2 - Kjelsås

14.04 - 14:00 Kjelsås - Haslum HK 2




  




Herrelaget med viktig seier mot Øyestad

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 20. Feb 2024

Kjelsås herrer fortsetter å vinne kamper i 2.divisjon.

Etter 16 spilte kamper står Kjelsås med 13 seiere, 1 uavgjort og 2 tap.

Hjemme mot Øyestad ble en ny og viktig seier for Kjelsås.

En solid 1.omgang med godt keeper og forsvarspill gjorde at lagene gikk til pause med 18-11 til hjemmelaget. I 2.omgang ble det noe mer spennende enn ønsket. Selv fra 27-18 til 31-28 hadde Kjelsås grei kontroll og vant til slutt 34-28.


Dette gjør at Kjelsås ligger på en 2.plass et poeng bak Kragerø. Kragerø har en kamp mer spilt så Kjelsås kan gå forbi med seier i neste kamp.

Det er fryktelig jevnt i toppen av. Kun 1.plassen rykker opp til 1.divisjon. HK-Sande, Kragerø og Kjelsås kjemper hardt om denne plassen.



Maskoten Kjell fikk sin første skåring i 2.divisjon.

Lars Oskar Kaaterud sin drakt ble revet i stykker av Øyestad-forsvaret. Den nærmeste XXL drakten hadde maskoten Kjell på seg. Kaaterud fikk låne Kjell sin drakt og leverte flere skåringer. 






Kjelsås damer kjemper videre i 1.div

Lørdagens kamp mot Sarpsborg starter bra i Kjelsåshallen, og hjemmelaget leder 14-11 til pause. I andre omgang sliter Kjelsås damene med å sette ballen i mål, samtidig som Sarpsborg lykkes med sette frimerke på Lotte. Godt forsvarsspill og enda bedre keeperspill fra Cecilie gjør at uavgjort føles som et tap. 


BB: @cecilietogba med 13 redninger 🌟

På torsdag reiser damelaget til Hamar for å møte @storhamarhandballdamer 💙 Kampen spilles kl. 19:00 og kan ses på TV 2 Play!




Våre seniorlag kjemper i topp og bunn

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 9. Feb 2024

Kjelsås damer kjemper for overleve i 1.divisjon.

Årets 1.divsjon består av 14 lag hvor hele 4 lag rykker direkte ned til 2.divisjon. Vi visste at dette vil bli en tøff sesong for våre damer, men de har vist stor innsatsvilje og kjempet hardt hver eneste kamp. Laget har trent intensivt og jobbet hardt for å forbedre seg både individuelt og som lag. Vi er stolte over innsatsen de har vist så langt. 9 kamper gjenstår og det er fortsatt alt å spille for. 


Neste kamp er borte mot Fyllingen i Bergen.

Lørdag 10.02 - 13:00
Fyllingen - Kjelsås

Kampen sendes på Tv2 Play




Kjelsås herrer kjemper om opprykk til 1.divisjon. 

Det ligger an til å bli et skikkelig rotterace om opprykk til 1. divisjon for Kjelsås herrer. Laget har hatt en fantastisk sesong så langt, og ligger kun et poeng bak Kragerø som ligger på toppen av tabellen. Kun 1.plass gir opprykk til 1.divisjon. Selv etter et surt tap hjemme mot nettopp Kragerø er kampen om opprykk helt åpen. 

Det gjenstår 7 kamper av årets sesong. 


Neste kamp er hjemme mot Øyestad.

Lørdag 17.02 - 13:30

Kjelsås - Øyestad




 


I tillegg til våre A-lag har vi flere seniorlag.

På damesiden har vi lag i 3.divisjon, 4.divisjon og 5.divisjon.


I 3.div ligger Kjelsås 2 på 5.plass. De slo nylig serieleder Norstrand 28-29.

https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=420979#lastmatches


I.4.div ligger Kjelsås 3 på 8.plass. De rykket opp til 4.div før årets sesong og ligger godt an til holde seg.

https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=420990


I 5.div ligger Kjelsås 4 på en solid 3.plass. 

https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=420993


På herresiden har vi et lag i 3.divisjon.

Kjelsås 2 ligger på 2.plass og kan i teorien rykke opp til 2.div hvis A-laget går opp til 1.div

https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=420999




Kjære medlemmer og foresatte, velkommen til årlig møte i Kjelsås håndball

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 5. Feb 2024

Dato: 14.02.2024, kl 18.00 på TEAMS
(Lenke til møte blir sendt på e-post til de som har meldt seg på. Lenke for påmelding finner du lenger ned på siden.)

Agenda:

  1. Konstituering, godkjenning av innkalling og dagsorden
  2. Valg av møteleder, protokollfører og to til å underskrive protokoll
  3. Årsberetning 2023
  4. Regnskap 2023
  5. Budsjett 2024
  6. Årsplan 2024
  7. Treningsavgift 2024
  8. Innkomne forslag
  9. Valg

 

Link til Årsrapport for 2023: Kjelsås Håndball - Årsberetning 2023.docx

Kjelsås Idrettslag er en demokratisk medlemsorganisasjon hvor medlemmer, ansatte, verv og frivillighet sammen skaper engasjement og aktiviteter for å fremme idrettsglede, samhold og stolthet i og for nærmiljøet vårt. De årlige møtene i gruppene er en arena for å bli hørt og kunne påvirke, men også for å få innsikt om hva som skjer i idrettslaget.

Vi ønsker å gjøre Kjelsås-Grefsen til et enda bedre sted å bo ved hjelp av idretten. Til dette trenger vi engasjerte folk i alle aldre på alle plan, som bidrar på alle mulige måter. Det skal være givende å være en del av felleskapet og det skal være romslighet for at en deltar på det nivået en måtte ønske. Vi håper alle kan finne sin plass i dette store felleskapet i nærmiljøet vårt. En fin start for å la seg engasjere er å delta på Årlig møte i den gruppen/idretten du (eller ditt barn) tilhører. Vi håper i år at enda flere deltar, kanskje særlig de som ikke har andre verv i klubben, som bare er litt nysgjerrige på hva som skjer.

Idrettslagets årsmøte er høyeste myndighet, og skal avholdes hvert år innen utgangen av mars.

På Kjelsås håndball sitt årlige møte ønsker vi innspill til forbedringer og endringer. Saker som ønskes tatt opp må sendes inn til gruppa senest 3 dager før møtet. Dersom du ønsker å stille som kandidat til styreverv så kan dette også sendes inn som en sak.

Klikk her for å melde deg på og eventuelt sende inn saker.

Stemmerett krever medlemskap i klubben, meld deg inn her:  Møtet er åpent for alle som har en tilknytning til idretten i Kjelsås Idrettslag


Signert protokoll fra årlig møte finner du her.



Tidlig seriefinale (!)

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 29. Jan 2024


Fri inngang på onsdag

Kampstart klokken 20:00

Vi gleder oss til å fylle hallen!


Vi får besøk av KragerøI den kommende seriefinalen møter Kjelsås det hardtsatsende Kragerø-laget. Kjelsås herrer har ambisjon om å oppnå det samme som damelaget vårt lyktes med i fjor - nemlig å rykke opp til 1.divisjon. På onsdag klokken 20:00 er det klart for kamp mellom lagene på 1.plass og 2.plass på tabellen.  Vi forventer 60 intense minutter i Kjelsåshallen.





AI.

Kjelsås herrer er klare til å vise frem sitt beste håndballspill og kjempe for seieren mot Kragerø. Med fri inngang på kampen håper vi å se en fullsatt hall med støtte fra våre lojale supportere. Vår trener Zarko Pejovic har tro på seier og mener at guttene er godt forberedt og motiverte til å vise hva de er laget av. Med en seier i denne seriefinalen vil Kjelsås ta et stort steg mot opprykket til 1. divisjon. Laget består av erfarne spillere og unge talenter som jobber hardt hver eneste trening for å utvikle seg og bli bedre. Kragerø kommer til å bli en tøff motstander, men vi er klare til å gi alt og kjempe for seieren. Kom og støtt Kjelsås herrer i denne viktige kampen - vi trenger all den supporten vi kan få! 

Det blir garantert en spennende kamp der begge lag vil gi alt for seieren. Kom og bli med på å skape en fantastisk atmosfære! 

Grønn tekst by AI.