Kjelsås håndball MINI

Kjelsås MINI (første- og andreklassinger)

MINI er Kjelsås håndball sitt tilbud til barn født i 2013 og 2014.

Treningen er i Kjelsåshallen (Kjelsås skole) på mandager kl. 17:15-18:15 for jentene og 18:15-19:15 for guttene. 

Alle som er nysgjerrig på håndball kan teste ut noen ganger for å se om det er gøy – det er bare å komme! Dere trenger ikke noe utstyr, bare gode innesko, ball får dere av oss. 

Mini trener hver mandag til samme tid hele sesongen. I tillegg skal vi være med på Loppetassenturneringer, med innmarsj, kamper, medaljer og mye moro for både små og store.

Kjelsås er Oslos største håndballklubb, Mini har vært rundt 70 spillere totalt de siste årene. Vi leker med ball og trener håndball, mens foreldrene sitter på tribunen, drikker kaffe og ser barna utvikle seg – det skal vi få til selv med strenge retningslinjer for antall i hallen og avstand mellom folk. 

Styremedlem og mangeårige Minisjef i Kjelsås håndball, Knut Sundby, er hovedtrener for MINI, han har med seg flere av våre yngre spillere som trenere.

For de som liker seg på håndball er treningsavgiften for Mini kr. 1.990,- for denne sesongen. Da får barna t-skjorte, de kan låne med seg ball hjem, de trener og spiller turneringer frem til vi gir oss i Juni 2021.

Registreringsskjema

Vi må vite hvem som deltar for at kommunen skal kunne drive eventuell smittesporing, alle som skal på Mini må derfor fylle ut skjemaet under. 

Kjelsås håndball mini

Kontakter

Knut Sundby
knut@plott.as 

Sportslig leder
Anders H. Pettersen
anders@kjelsaas.no
928 84 842

Administrativ leder
Elisabeth Rustad Edvardsen
elisabeth@kjelsaas.no
408 58 728

Alternativ e-post:
handball@kjelsaas.no

Levert av IdrettenOnline