Simen fortsetter i Kjelsås

Postet av J. Berens den 11. Apr 2024

Vi skal rett opp igjen!

Før neste sesong har klubben sikret seg kontinuitet ved at Simen Westegaard Larsen fortsetter i sin rolle som hovedtrener for damelaget.


Simen Westegaard Larsen
Simen tar fatt på sin tredje sesong som hovedtrener for damelaget vårt. Målsetting for neste sesong er allerede klar: Vi skal rett opp igjen!


Tøff liga

Damelaget, sammen med Simen og Anki har lagt ned en fantastisk innsats for klubben i årets 1.divisjon. Dette er første gang vi har hatt et damelag i 1.divisjon på Kjelsås. 

Når hele 4 av 14 lag rykker direkte ned fra 1.divisjon og med en spillergruppe med lite erfaring fra 1.divisjon visste vi at det ville bli en tøff oppgave å holde seg i 1.divisjon. Derfor er vi strålende fornøyd med at Simen forsetter som hovedtrener. 

Anki Lian Spanic fortsetter ikke i sin rolle som assistenttrener for damelaget, men blir heldigvis med i trenerteamet til J2009 og junior jenter. Vi takker Anki for all innsats og tid lagt ned for damelaget vårt. Vi er veldig glade for at hun fortsetter i Kjelsås!// Simen Westegaard Larsen //


Simen, du går løs på din tredje sesong som hovedtrener i Kjelsås. Hvorfor ønsker du å fortsette i Kjelsås?

- Jeg ønsker å bli værende i Kjelsås ettersom jeg virkelig nyter tiden min her. Det er en flott klubb fylt med mennesker som har et ekte engasjement for lokalsamfunnet og klubben. Dette er en klubb med sjel og hjerte. I det siste har jeg hovedsakelig fokusert på kvinnelaget, og jeg ser frem til hver trening. Det er en gruppe som både har et godt humør og god humor. Kort sagt, det er folk jeg virkelig setter pris på å tilbringe tid med! 


- Klubben har et enormt potensial! Det finnes et stort antall talentfulle unge spillere i Kjelsås, og jeg er overbevist om at vi har muligheten til å forme et lag som ikke bare kan sikre seg en plass i 1. divisjon, men som også kan bli en stolt representant for lokalområdet med mange lokale spillere fra Kjelsås. Jeg har hatt gleden av å jobbe tett med noen av de yngre årgangene og har sett det store talentet som finnes blant disse spillerne. Det er mange engasjerte unge jenter som legger ned en formidabel innsats hver dag for å utvikle seg til å bli dyktige håndballspillere. Som en av Norges største håndballklubber har vi alle forutsetninger for å fostre mange av våre egne talenter.


Hvilke erfaringer tar vi med oss fra 1.divisjon?

- Vår erfaring har vist at detaljene utgjør en betydelig forskjell. Når vi får detaljene på plass, er det tydelig at vi har det nødvendige nivået, men vi har for mange perioder hvor vi har spilt for dårlig og ikke samlet nok som et lag. Dette blir vi straffet for langt hardere enn i lavere divisjoner.

-  Gjennom sesongen har vi gjort stadige fremskritt. Spillerne framstår som entusiastiske og villige til å lære, noe som har bidratt til kontinuerlig forbedring. Denne erfaringen er utrolig verdifull, og vi har til hensikt å bygge videre på det vi har lært. Jeg er overbevist om at vår innsikt og forståelse nå er på et nivå som vil være utfordrende for mange andre lag i 2. divisjon å møte. 

- Som trener har denne sesongen vært utrolig lærerik for meg. Jeg har utviklet meg betydelig gjennom perioden og har fått dypere innsikt i hva som kreves for å nå våre mål. Jeg har også blitt mer bevisst på hvilke områder jeg trenger å fokusere på for å lede laget dit vi ønsker å være.


Hvordan skal vi komme oss opp igjen?

- Vi beholder stammen i laget som bidro til opprykket og som har fulgt oss gjennom utfordringene i 1. divisjon. Dette er en gruppe som forstår hva som forventes av dem når det gjelder innsats og arbeid for å ikke bare rykke opp, men også for å etablere seg i 1. divisjon. Vår tilnærming vil være som om vi fortsatt spiller i 1. divisjon, med fokus på videre utvikling. 


Vi planlegger å utvide stallen ved å inkludere flere juniorer fra egne rekker og supplere med noen spillere utenfra for å intensivere konkurransen om spillplassene. Dette skal motivere spillerne til å presse hverandre både i kamp og i den daglige treningen. Denne sesongen vil vi få se flere junior spillere ta steget opp, og vi er spente på å integrere mange unge talenter i laget i den nærmeste fremtiden. 

Disse spillerne representerer framtiden for klubben.Kontunitet er viktig

Sportslig leder Zarko Pejovic er strålende fornøyd med at Simen fortsetter.

- Veldig hyggelig at Simen har lyst til å fortsette i Kjelsås. Han er en flott representant for klubben og bidrar med mye utenfor damelaget og.

Miljøet som damelaget har skapt er til stor inspirasjon for hele klubben. 
I høst hadde Dagbladet en kåring over Norges største håndballtrener-talenter.

Her ble Simen trukket frem som et av de største trenertalentene i Norge. I Kjelsås er Simen godt i gang med å fullføre sin trener 4 utdanning.

Kåring: Norges største håndballtrener-talenter (dagbladet.no)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.