Jubelhelg for vinteridrettene våre

Postet av Kjelsås Idrettslag den 22. Jan 2023

Denne helgen har vært en ren opptur for Kjelsås´ vinteridretter. 

I St. Anton sikret den lovende alpinisten Pernille Dyrstad Lydersen seg en bronsemedalje i utfor i VM for juniorer. Rått!

Og søndag fulgte alpinstjerna vår Alexander Steen Olsen (bilde) opp med å kjøre seg opp fra 22. til 12. plass under verdenscuprennet i slalom i Kitzbühel. Også helt rått!

Her hjemme har det vært bikkjekaldt under NM. Så kaldt at lørdagens renn ble avlyst på grunn av sprengkulde. Vi var derfor veldig spente på søndagens stafetter. Og der gjorde både damer og herrer rent bord. Kjelsås IL ble to ganger norgesmestre i stafett. Gratulerer med en kjempeprestasjon til Runa Nykkelmo Ulvang, Nora Sannes, Sigrid Leseth Føyen, Edvard Sandvik, David Thorvik og Håvard Moseby. 

Så mye trening, innsats og vilje ligger bak alle disse flotte prestasjonene. Mange flinke trenere skal takkes. Mange dedikerte foreldre likeså. Og minst like viktig er frivilligheten som bidrar til den store bredden vi har i klubben vår. Vi heier alle på dere i dag, for uten bredden - ingen topp. Takk alle sammen. Heia Kjelsås!

Foto: Lise Åserud / NTB


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.