Bli med på laget og skap magiske øyeblikk for våre unge håndballstjerner!

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 9. Jan 2024

Hei håndballentusiast i Kjelsås!

I Kjelsås håndballag står vi for noe mer enn bare sport – vi ønsker å skape et fellesskap, en arena for vekst, mestring og vennskap for våre barn og unge. For å sikre at våre håpefulle håndballtalenter får den støtten de fortjener, trenger vi din hjelp! Vi søker nå etter dedikerte og engasjerte frivillige som ønsker å bidra til å forme fremtiden for håndball i vårt lokalsamfunn.


Hvorfor bli frivillig hos oss?
 
Glede og Mestring: Du vil være med på å skape øyeblikk av glede og mestring for våre unge utøvere. Å se dem utvikle seg både som idrettsutøvere og individer er en opplevelse som varmer hjertet.

Fellesskap: Bli en del av vårt håndballfellesskap! Her får du sjansen til å knytte sterke bånd med andre engasjerte foreldre, trenere og frivillige.

Utfordrende og givende: Frivillig arbeid hos oss gir deg muligheten til å utvikle dine egne ferdigheter samtidig som du gir tilbake til samfunnet. Dette er en sjanse til å være en del av noe større.


Hvordan kan du bidra?

Som styremedlem, under arrangementer, på sosiale medier, som trenerstøtte


Styremedlem: Vi søker enkeltpersoner med administrativ og organisatorisk kompetanse som kan være med på å forme retningen for klubben. Sammen med de ansatte i klubben så jobber vi med å tilrettelegge for gode treningsforhold, gode arrangementer, forsvarlig økonomi for å kunne tilby en aktivitet til en overkommelig pris. Kjenner du at dette er noe du ønsker å bidra med, men er usikker på om du har den rette kompetansen? Det har du garantert. Det eneste kriteriet er at du ønsker å bidra. Ta gjerne kontakt med styreleder Roberto Padin leder.handball@kjelsaas.no så avtaler vi en uforpliktende prat der du kan få vite litt om hva vi jobber med.


Arrangementer: Bli med i arrangementsgruppen og hjelp til å organisere og gjennomføre spennende arrangementer for våre håndballspillere og deres familier. Gjennom året så avvikler vi vanlig seriespill for alle lagene våre, og dette håndteres som en del av hallvakts dugnadene til lagene våre.

I tillegg til dette så arrangerer vi gjennom året følgende:

Loppetassen serierunder for 6 og 7 åringer. Barnas første møte med håndball.
 Bring serien, nasjonal serie for 16 åringer
 Lerøyserien, nasjonal serie for 18 åringer
 Hjemmekamper i 1. divisjon

I forbindelse med disse arrangementene så ønsker vi å gjøre det lille ekstra for at vi som klubb skal fremstå som en god arrangør, og at Kjelsås er et kult sted å spille kamper. Dette gjelder spesielt for 1. divisjon. Her kan bidraget ditt være så mangt. Rigge til hall og garderober før kamp, skjære frukt til lagene, floor manager under arrangementet,osv. Bor det i tillegg en liten sportskommentator i deg så har vi behov for flere speakere til kampene våre i 1. divisjon. Høres dette ut som noe for deg så ta kontakt med arrangementsansvarlig Gertrud Hafstad på e-post gertrud.hafstad@gmail.com.


Markedsføring og kommunikasjon: Har du ferdigheter innen markedsføring eller kommunikasjon? Og da snakker vi ikke nødvendigvis om formell utdannelse. Vi trenger deg som synes det er gøy med sosiale medier. Bidra til å øke synligheten og styrke klubbens tilstedeværelse på digitale flater og sosiale medier. Høres dette morsomt ut så send en e-post til Styreleder Roberto Padin på leder.handball@kjelsaas.no.


Trenerstøtte: Er du lidenskapelig opptatt av håndball? Bli med som assistenttrener og del din kunnskap med våre utøvere. Alle lagene har en hovedtrener som er utpekt av klubben, men vi har likevel behov for frivillige entusiaster som kan bidra på treninger og kampavvikling. Dersom dette høres ut som deg så send en e-post til Sportslig leder Zarko Pejovic på zarko@kjelsaas.no så avtaler dere en prat.


Hvordan bli en del av laget?
 Under hvert avsnitt har vi oppgitt kontakt info. 
 Dersom det er andre områder du kan bidra på så ta kontakt med oss. Det å bidra skal ikke være et slit eller en jobb, men det skal være gøy. Vi ønsker å skape et miljø med mange frivillige som har det gøy sammen, samtidig som vi bygger klubben videre. Dersom du kan bidra litt så er det kjempefint.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi ønsker alle interesserte velkomne til å bli med på reisen med å skape et fantastisk håndballmiljø for våre barn og ungdommer. Sammen kan vi bygge muligheter og inspirere våre unge håndballspillere. Bli en del av Kjelsås håndballaget – der vi former fremtidige mestere både på og utenfor banen!

 

Kjelsås teamet:

Zarko Pejovic - Sportslig Leder -  zarko@kjelsaas.no
Jonathan Berens - Adminstrativ leder - Jonathan@kjelsaas.no

Roberto Padin – styreleder – leder.handball@kjelsaas.no
Jonas Skei – Nestleder & Sportslig ansvarlig – jonas.skei@gmail.com
Gertrud Hafstad – Arrangement – gertrud.hafstad@gmail.com
Lars Erik Sonerud – Styremedlem - sonerud69@gmail.com


Kommentarer

— Guest