Seniorlagene slo tilbake umiddelbart

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 19. Sep 2023

Etter NM exit mot Storhamar og Haslum på onsdag slo både Damelaget og Herrelaget kraftig tilbake i helgen.

Kjelsås damer spilte sin første hjemmekamp i 1.divisjon mot Junkeren fra Tromsø. En uhyre jevn kamp endte til slutt med seier 27-24.

Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen og til pause sto det 13-13. Noen viktige redninger fra Kjelsås-buret, blant annet en strafferedning på stillingen 23-24 ble avgjørende for at Kjelsås tok sin første seier i årets 1.divisjon.

Toppscorer Lotte Homleid Løchen banket inn 7 mål og ble kåret til BB.

En veldig viktig seier for Kjelsås. Takk til alle som kom i Kjelsåshallen og bidro til å vippe denne kampen i vårt favør!

Kjelsås står med to poeng etter to kamper i 1.divisjon.

Kjelsås herrer imponerte i en tøff bortekamp mot Kragerø. Her ble det også spilt en veldig jevn og tett håndballkamp. Etter 60 minutter sto det 33-35 på måltavla. Mads Rekstad bidro sterkt med 13 mål i sitt "comeback".

Kjelsås står med fullpott (4poeng) etter to kamper i 2.divisjon.

På søndag 24.09 har vi litt av en meny i Kjelsåshallen.

13:30 Kjelsås - HK72 Sande (2.div)

16:00 Kjelsås - Nordstrand (1.div)

17:30 Kjelsås 3 - Nordstrand 3 (4.div)

19:00 Kjelsås 4 - Nannestad (5.div)